Openingsuren
Maandag: 09u00 – 17u00
Dinsdag: 09u00 – 17u00
Woensdag: 09u00 – 17u00
Donderdag: 13u00 – 17u00
Vrijdag: 09u00 – 17u00

Permanentiedienst
personenalarm en sleutelbeheer
24u/24u 7d/7d
Tel +32 (0)14 39 49 07

facebook_logo
14/07/2017

Veresto werkt samen met CTP Connect voor maaltijdbedieningen aan huis in regio Kempen.

Kwaliteit in maaltijd

Wenst u het gemak van een huisbereide en en evenwichtige maaltijd?

Door allerlei omstandigheden,verminderde mobiliteit, ziekte, financiële omstandigheden, drukke bedrijfsactiviteiten,… komt dit deel van de bevolking echter vaak zelf niet toe aan koken.

Veresto biedt u een pasklare oplossing !

Dagelijks leveren we een gevarieerde en gebalanceerde (dieet)maaltijden aan huis. Dit bestaat steeds uit soep, hoofdgerecht, dessert.

Zowel openbare diensten als particuliere klanten kunnen een beroep doen op onze diensten, een juiste en evenwichtige voeding is belangrijk voor iedereen.

Het nauw volgen van de seizoenen en marktaanbod zorgt hierbij voor de nodige afwisseling. Als basis is er steeds het dagmenu. Om het voor onze klanten aangenamer te maken en de service naar hem toe ernstig te verhogen voorzien wij dagelijks een keuze uit 2 extra alternatieven. Zo bieden we dagelijks naast het dagmenu een koude schotel en een suggestiekaart aan. Beide kunnen dus, voorafgaandelijk en naar believen worden gewisseld met het dagmenu.
Standaard voorzien wij bij elke menubepaling volgende diëten en combinaties ervan: Zoutarm Diabetes, Vetarm Maag en darmsparend Voor alle andere dieëten en doktersvoorschriften doen wij beroep op onze vaste diëetconsulente die onze chef adviseert in menuontwikkeling en samenstelling.

De bezorging kan gebeuren in warme of koude lijn.

Warme maaltijden

Dankzij de geïsoleerde thermoboxen blijven de maaltijden tijdens het transport op de vereiste temperatuur. We zorgen ervoor dat de leveringen mooi op tijd gebeuren waardoor de ontvanger ,wanneer hij het wenst, aan tafel kan genieten van een warme en gezonde maaltijd.

Gekoelde maaltijden

Deze maaltijden bevatten geen bewaarmiddelen en worden vers bereid. Na snelle koeling verpakken we de maaltijden in individuele porties.


 Onze filosofie

Als lid van Groep van Eyck willen we de missie van de Groep verder zetten. Voortdurend innoveren, nieuwe recepturen ontwikkelen in antwoord op vragen in de markt of vaak ook vooruitlopend op de markttendensen. Nieuwe smaken, verfijning van bestaande recepturen, mondiale gerechten….noem het op, Veresto is er mee bezig!

Veresto tekent niet alleen voor standaardrecepturen maar werkt ook op maat voor private label en B2B klanten. Bovendien bieden wij onze expertise aan voor ondersteuning in uw keuken, oplossingen, tips & advies, en dé alerte en soepele service waar u op mag rekenen.

Het transport wordt in eigen beheer georganiseerd. Veresto beschikt daarvoor over een ruim wagenpark met gekoelde lichte en grote vrachtwagens. Zodoende kunnen wij op elk moment voor u klaar staan.

Kwaliteit
Uitgekiende bereidingstechnieken garanderen knapperig verse bereidingen met een lange houdbaarheid! Gezonde, evenwichtige en vooral veilige voeding, dat is onze missie.
Om de risico’s uit te sluiten werken wij bij Veresto dan ook volgens een geïntegreerd kwaliteitssysteem waarin elke fase van het kookproces gecontroleerd wordt.

Troeven

Met onze troeven pakken we graag uit. Al meer dan 10 jaar hebben we expertise in kwalitatieve volume keuken.

  • Meer dan 10 jaar expertise in kwalitatieve volume keuken
  • Het vertalen van de vertrouwde ‘thuiskeuken’ naar culinair volume catering
    recepturen met ultraverse en kwaliteitsvolle ingrediënten
  • Door de specifieke bereidingstechniek: Langere bewaartijden zonder toevoeging van bewaarmiddelen
  • Kennis van nationale en internationale voedingstrends
  • Maaltijden voor jong en oud: van kinderkribbe tot rusthuis
  • Een uitgebreide keur aan smaakvolle dieetbereidingen
  • Soepele en klantgerichte leveringsmodaliteiten

 Verdere details van onze diensten kunt u vinden op onze website.

Wenst u meer informatie over deze dienst of wilt u deze dienst bestellen? Dit doet u hier!


  • Veresto

Wil u meer weten over wat we voor u kunnen doen?

CONTACTEER ONS