Openingsuren
Maandag: 09u00 – 17u00
Dinsdag: 09u00 – 17u00
Woensdag: 09u00 – 17u00
Donderdag: 13u00 – 17u00
Vrijdag: 09u00 – 17u00

Permanentiedienst
personenalarm en sleutelbeheer
24u/24u 7d/7d
Tel +32 (0)14 39 49 07

facebook_logo

Over ons

Wie zijn we

CTP Connect is opgericht in de schoot van CT Paramedics. Deze organisatie levert sinds 2005 gespecialiseerde administratieve diensten aan zelfstandig thuisverpleegkundigen en andere organisaties uit de zorgsector.

CT Paramedics wil niet alleen de zorgverleners ondersteunen, maar ook hun cliënten. Met de oprichting van CTP Connect geven we mensen die door ziekte of ouderdom hulpbehoevend zijn de kans om zich met al hun thuiszorgvragen te richten tot één centraal aanspreekpunt.

onze missie en visie

Zolang mogelijk thuis blijven wonen, het is de droom van veel mensen. Een droom waar ook u recht op hebt, ook al hebt u hulp nodig voor de opvolging van uw persoonlijke veiligheid of voor uw verzorging, maaltijden, huishoudelijke taken, klusjes en/of verplaatsingen.

CTP Connect engageert zich om uw droom mee waar te maken. Wij bieden gemakkelijke en betrouwbare personenalarmsystemen aan en veilige oplossingen voor het beheer van uw huissleutel zodat zorgverleners en mantelzorgers snel bij u naar binnen kunnen. Bent u op zoek naar een goede thuisverpleegkundige? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

In de toekomst zal CTP Connect ook allerhande thuiszorgdiensten coördineren. Denk bijvoorbeeld aan warme maaltijden, thuishulp en niet-dringend ziekenvervoer.

Onze waarden

  • BETROKKEN
  • BETROUWBAAR
  • GEMOTIVEERD
  • RESPECTVOL
  • VAKBEKWAAM

Wil u meer weten over wat we voor u kunnen doen?

CONTACTEER ONS